1px
Tänään on Friday, 19:s Julyta 2024.
jaritasanen
1pxSivulatauksia:
2983688

Kansikuva

Kansikuva

Takakannen teksti

Kuninkaan käsky on koottu Jari Tasasen saarnoista, jotka hän on pitänyt eri puolilla Suomea sekä Amerikan mantereella. Tasasen sanoma on elämänläheistä, ja sitä on havainnollistettu hänen omilla kokemuksillaan Jumalan voimasta ja mahdollisuuksista. Hän ei saarnaa eikä kirjoita esiintymisen halusta, vaan hänellä on voimakasta sanottavaa ihmisille.

Kirjan keskeinen sanoma on syvempi antautuminen Jeesukselle sekä elämän pyhittäminen Jumalan käyttöön. Se vahvistaa lukijansa luottamusta yliluonnollisen Jumalan apuun ja läsnäoloon. Uskonelämässä kasvaminen onkin tärkeää tämän ajan uskoville. Kirjassa on myös vahva evankelioiva ote, joten sitä voi suositella jokaisen kiinnostuneen luettavaksi.

Juhana Lehmuskoski

TÄMÄ KIRJA ON LAHJA - EI MYYNTIIN!KUNINKAAN KÄSKY

Omakustanne

Copyright ©Jari Tasanen

Jari Tasanen
Raja-ahontie 48
19600 Hartola

Toinen korjattu painos

Painopaikka: Myllypaino,
       Leväsjoki 1997
          

Voit imuroida itsellesi uusimman, tarkastetun ja korjatun painoksen alla olevasta linkistä. Kirja on PDF- muodossa ja sen lukemiseen tai tulostamiseen tarvittava ohjelma löytyy nykyään lähes kaikista tietokoneista. Ellei ole, lataa acroread- ohjelma Adoben verkkosivulta.

Kuninkaan käsky PDF- muodossa

Kirjan vanhaa painosta voit selata alla olevasta linkistä. Huomioi kuitenkin, että siinä on eroavaisuuksia uusittuun painokseen verrattuna, joten käytä sitä vain tutustumistarkoitukseen. Jos tahdot kirjan itsellesi, imuroi siinä tapauksessa PDF- versio. Samoin jos linkität sen omalle sivustollesi, laita linkki osoittamaan tälle sivulle.

Sisällysluettelo


jaritasanen